“Mogelijk gemaakt door bureau FRANKEN!”

Elk project kan aan bureau FRANKEN worden toevertrouwd. Wij zijn zelfverzekerd, niet arrogant. bureau FRANKEN is er voor u. We vinden het fijn als u weet waar u aan toe bent, het proces, de prijs en wat u ervoor krijgt. In elke uitdaging zien we een oplossing. Wij zijn als een regisseur in de bouwbranche. Specialisten die het grote geheel niet uit het oog verliezen. Wij maken elk vraagstuk voor u mogelijk. Hoe dan ook. Uiteindelijk komt er een moment waarin u zegt: dit is “mogelijk gemaakt door bureau FRANKEN!”

bureau FRANKEN

bureau Franken is opgericht in 1999. Het bedrijf kenmerkt zich door een brede kennis. Daarnaast bestaat ons hechte team uit vaste professionals die goed op elkaar zijn ingespeeld. Oprichter en eigenaar Karel Franken, zelf van bouwjaar 1966, heeft zijn sporen verdient in complexe en uitdagende projecten. De projecten die door bureau FRANKEN mogelijk zijn gemaakt bevinden zich door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en van Rotterdam tot Oldenzaal, met af en toe een uitstapje naar het buitenland.

Onafhankelijk

Belangrijke klantwaarde is gewaarborgd door onze onafhankelijke en professionele positie in een uitdagende (bouw)wereld van complexe wet- en regelgeving, procedures en (bestuurlijke)besluitvorming en processen. Onze opdrachtgevers zijn daarom voornamelijk corporaties, zorginstellingen, overheden, grote organisaties, culturele instellingen en ondernemers. Daarnaast werkt bureau FRANKEN ook voor kleine en grote architectenbureaus, collega adviseurs en particulieren. Wij helpen hen bij het opstellen en ondersteunen van begrotingen, bestekken, uitvoeren van inspecties, inmetingen, bepalen van bouwmethodes, toetsen van bestemmingsplannen, maar ook met restauratieplannen, aanbestedingsplannen enzovoorts.

Bemiddelen

Door de jaren heen heeft bureau FRANKEN vaak complexe projecten onder haar hoede genomen. Dagelijks werken we aan private en publieke projecten als theaters en muziekgebouwen, (Rijks)monumentale projecten en complexe herbestemmingen. We brengen partijen samen en bemiddelen bij complexe conflicten en sturen aan op een heldere toegevoegde waarde door middel van onze inbreng. Daarvoor vragen we een eerlijke prijs en maken duidelijke en transparante afspraken vooraf.

Wij zijn er voor u

Onze organisatie bestaat uit mensen die ervoor ú zijn. Wat uw vraag ook is, u kunt altijd bij ons terecht. Zelfs als we het niet weten, zoeken we het voor u op. Zo kunt u vooruit met hetgeen waar u het beste in bent.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een uitdaging bij uw project? Wij wijzen u graag de weg. Vul het formulier in voor snel en geheel vrijblijvend contact.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.