Actueel

Duurzaam Cultureel Monumentaal

Het laatste nieuws

Theater de Kattendans in Bergeijk krijgt na renovatie energielabel A+++

Theater de Kattendans in Bergeijk kreeg vorig jaar een make-over. Een mooi moment om het gebouw te verduurzamen. Het theater heeft nu energielabel A+++.

Lees meer

Mini docu over verbouwing Theater de Kattendans

Bart van Gestel en wethouder Stef Luijten aan het woord over de verbouwing van Theater de Kattendans in Bergeijk, die door bureau FRANKEN begeleid wordt.

Lees meer

Op bezoek bij het Biesbosch MuseumEiland

Sara Franken en Mignon Poldermans gingen op bezoek bij het Biesbosch MuseumEiland, waar bureau FRANKEN eerder bij een verbouwing voor de directievoering verantwoordelijk was.

Lees meer

Strijp-T breidt uit met duurzaamheid

Klimaatadaptatie is dé uitdaging voor de bouwsector. Daarom zijn per 1 januari 2022 de activiteiten van Unielabel uit Helden samengegaan met EPAplus, onderdeel van bureau FRANKEN. Lees hier alles over de fusie.

Lees meer

Zo lost bureau FRANKEN bouwconflicten op

Bij bouwprojecten ontstaan regelmatig conflicten. Hoe zorgt bureau FRANKEN ervoor dat partijen dan nader tot elkaar komen? Lees het hier.

Lees meer

Bouwkundige inspectie in een kano

Hoe verricht je een bouwkundige inspectie van gewelven in Den Bosch die over het water heen gaan? Bureau FRANKEN deed het met een kano. Lees hier meer.

Lees meer

Hoe voorkom je meerwerk? 3 tips

Meerwerk kan een flinke kostenpost zijn bij uw project. Dit wilt u dus zoveel mogelijk voorkomen. Lees hier hoe bureau FRANKEN meerwerk minimaliseert.

Lees meer

De Effenaar gaat verbouwen

De Effenaar gaat verbouwen en het Eindhovens Dagblad schreef daar een mooi artikel over.

Lees meer
Marnix Kuling bureau FRANKEN

Licht is emotie. Hoe zet u dit optimaal in?

Gedimd licht voelt heel anders aan dan licht op volle sterkte. Van deze eigenschap kunt u gebruikmaken in uw lichtplan. Lees hier hoe.

Lees meer