Dian Ceelen

Dian Ceelen

Wat is je geboorte jaar?
Ik ben in 1991 geboren?

Wat is je burgerlijke staat?
Samenwonend.

Heb je kinderen?
Ik heb samen met mijn vriend Roel een zoontje, Vic.

Wat zijn je specialisaties bij EPAplus?
Met alle diploma’s op zak ben ik van alle markten thuis. Het opstellen van energielabels voor woningen én utiliteitspanden, bestaande- én nieuwbouw. Het liefst richt ik me op BENG berekeningen ten behoeve van een omgevingsvergunning. Het meedenken in het proces van ontwerp naar realisatie van een project geeft mij heel veel energie. Hierin komt ook mijn bouwkundige achtergrond goed van pas.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin, vrienden en familie. Van dagjes weg tot etentjes, genieten! Met lekker weer zijn we al snel op het water te vinden, varen met ons bootje op de Maas of andere wateren in NL.

Wat is je favoriete muziekstijl?
Ik kan vele muziekgenres waarderen, ligt er net aan in welke ‘mood’ ik ben.

Wat is je favoriete vakantieland?
Voor nu Spanje, mooi land, lekker weer, lekker eten. Ik ben geen wereldreiziger, dus ik verwacht dat er zeker landen zijn die dit zullen overtreffen. Het ‘even weg zijn’ van thuis is natuurlijk altijd lekker

Wat is je favoriete stad?
Ik heb niet echt een favoriete stad. Ik vind Valencia een gezellige en mooie stad, lekker ‘compact’. Alles kun je lopend of fietsend doen, overal de gezelligheid van vele terrasjes en markten. Maar ook Stockholm vind ik een prachtige stad. De combinatie van de stedelijke bebouwing en de omliggende natuur.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN