Diensten

Duurzaam Cultureel Monumentaal

Projectmanagement

Heb je vragen over je plannen? Wil je bouwen, verbouwen, uitbreiden of een pand aankopen? Wil je dat één partij al je belangen coördineert en regelt? Wij zijn een projectmanagement bedrijf met veel expertise in huis en met ruime ervaring.

Projectmanagement zit bureau Franken in het bloed, we sturen waar nodig en regisseren om jou, vormgevers en experts de ruimte te geven. Wil je met een gerust hart de centrale aansturing van een project uit handen geven? Wil je je concentreren op besluitvorming, de hoofdlijnen en het stellen van kaders? bureau FRANKEN zorgt dat de plannen mogelijk zijn en worden gerealiseerd! Wij wijzen de weg…

Lees meer
Onderzoek & Ontwerp

Onderzoek & Ontwerp

Hoe wordt uw idee of droom een definitief plan?

Lees meer
Prijs- & contractvorming

Prijs- & contractvorming

Wie laat u de plannen realiseren?

Lees meer
Realisatie & exploitatie

Realisatie & exploitatie

Wordt er gemaakt wat er is afgesproken?

Lees meer

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Bekijk het team