diensten

De projecten die door bureau FRANKEN mogelijk zijn gemaakt bevinden zich door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en van Rotterdam tot Oldenzaal, met af en toe een uitstapje naar het buitenland.

Belangrijke klantwaarde is geborgd door onze onafhankelijke en professionele positie in een uitdagende (bouw)wereld van complexe wet- en regelgeving, procedures, (bestuurlijke) besluitvorming en processen.

Een groot deel van onze opdrachtgevers bestaat uit corporaties, zorginstellingen, overheden, grote organisaties, culturele instellingen en ondernemers. bureau FRANKEN werkt daarnaast ook veel voor kleine en grote architectenbureaus, collega adviseurs en particulieren. Wij helpen hen bij het opstellen en ondersteunen van begrotingen, bestekken, uitvoeren van inspecties, inmetingen, bepalen van bouwmethodes, toetsen van bestemmingsplannen, restauratieplannen, aanbestedingsplannen en zo meer.

Wij wijzen u de weg!

Aankoopinspectie en Conditiemeting diensten bureau FRANKEN
Diensten-new

Inspecties en controles

Bij gebreken of klachten komen wij ter plaatse inspecteren en controleren of de kwaliteit voldoet aan de afspraken betreft wet- en regelgeving inclusief rapportage.


Lees meer