Diensten-new

Restauratie advies

Door 24 april 2018 Geen reacties

Restauratie advies

Heeft u een (rijks)monumentaal gebouw en plannen met de bedoeling om het pand aan te passen of  onderhoudswerkzaamheden uit te voeren? bureau FRANKEN geeft u graag restauratie advies bij specifieke technische vragen en het plan van aanpak. Dat kunnen wij daarnaast ook doen bij de selectie van deskundige bedrijven of andere specialisten uit ons netwerk. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van subsidies, vergunningen, aankoopadviezen en haalbaarheidsvragen.

bureau FRANKEN heeft een brede ervaring in de renovatie en restauratie van woonhuizen tot industriële monumenten. Zo was ons bureau FRANKEN onder andere betrokken bij de renovatie van weverij de Ploeg van architect Gerrit Rietvelt en de restauratie het stadhuis van Maastricht.

Daarnaast behoort het herbestemmen van kerken ook tot een van onze specialiteiten.

Wij wijzen u de weg!

Prijzen

Op aanvraag.

Diensten

Projectmanagement diensten bureau FRANKEN
Diensten-new

Projectmanagement

Door bureau FRANKEN de centrale aansturing van uw project te geven kunt u zich concentreren op besluitvorming en het stellen van kaders.
Lees meer
Restauratieadvies diensten bureau FRANKEN
Diensten-new

Restauratie advies

Wij geven graag restauratie-advies bij specifieke technische vragen bij het aanpassen of onderhouden van (rijks)monumentaal gebouwen.
Lees meer
Inkoop en Realisatie diensten bureau FRANKEN
Diensten-new

Inkoop en realisatie

bureau FRANKEN kan er voor u op toezien dat de werkzaamheden verlopen conform de planning en budgettering.
Lees meer
Diensten-new

Theateradvies

bureau FRANKEN geeft net zo makkelijk strategisch advies op bestuurlijk niveau als dat we praktisch werkoverleg met de mensen op de toneelvloer hebben.
Lees meer