Expertise

Karel Franken in gesprek met Jo Coenen over Centre Céramique

Karel Franken in gesprek met Jo Coenen over Centre Céramique

Jo Coenen en Karel Franken kijken in dit gesprek samen terug op zowel de realisatie (nieuwbouw) van het gebouw ruim 20 jaar geleden als op de verbouwing die nu bijna is voltooid. Frédérique Stille van Centre Céramique heeft initiatief genomen voor deze opname, als onderdeel van een reeks van korte video’s over de verbouwing. Op de website van Centre Céramique zijn ook de andere opnames van de verbouwing te vinden.

Bij Centre Céramique nadert de intensieve verbouwing zijn einde. De bibliotheekfunctie krimpt wat in en het gebouw is met deze verbouwing gereed gemaakt voor een multifunctionele gebruik. Naast de bibliotheek functie is er straks ook muziekeducatie mogelijk en is zijn er meer faciliteiten voor erfgoed tentoonstellingen.

Kijk even mee naar dit ontspannen en boeiende gesprek over transformatie, architectuur, duurzaamheid en de persoonlijke inzichten van beide heren. Klik HIER om de video te bekijken.

Meer informatie:

Wilt u meer weten over dit project?

Of heeft u zelf een uitdaging bij uw project? Wij wijzen u graag de weg. Vul het formulier in voor snel en geheel vrijblijvend contact.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.