vragen

Voor welke diensten kan mijn organisatie bureau FRANKEN inhuren?

De heer R. van Amstel stelde ons bovenstaande vraag net op het moment dat onze nieuwe website op het punt stond om gelanceerd te worden. Daarom vinden wij dit helemaal niet zo’n vreemde vraag. Op onze oude site was dat namelijk allemaal niet zo duidelijk.

NIEUWE SITE

Sinds maart 2017 heeft bureau FRANKEN een nieuwe website waar men makkelijk al onze diensten kan vinden.  Om de vraag toch te beantwoorden hebben we deze voor u, de lezer, en de heer van Amstel op een rijtje gezet:

Aankoopinspectie en conditiemeting
Adviseren van (bouw)techniek
Begrotingen en bouwkosten berekenen
Huisvestingsadvies
Inkoop en realisatie
Inspecties en controles
Onderzoeken haalbaarheid
Projectmanagement
Restauratie advies
Theateradvies
Wonen en zorg

Inhuren

bureau FRANKEN heeft jarenlang ervaring met vele bouwprojecten voor verschillende organisaties in de breedste zin van het woord. Bovenstaande opsomming is daarom slechts een kleine greep uit de diensten waar u ons voor kunt inhuren en wij onze mouwen graag voor opstropen. Mocht u onverhoopt de dienst waarnaar u op zoek bent niet kunnen vinden, dan is het misschien toch verstandig om eens contact met een van onze medewerkers op te nemen. bureau FRANKEN kan u altijd helpen. Als het niet binnen de brede range van kennis van onze medewerkers ligt, gaan wij voor u op zoek naar een partij die u wel kan helpen.

bureau FRANKEN wijst u hoe dan ook de weg!

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Of heeft u zelf een uitdaging bij uw project? Wij wijzen u graag de weg. Vul het formulier in voor snel en geheel vrijblijvend contact.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.