Uncategorized

Begeleidt bureau FRANKEN ook restauratie en renovatie projecten?

Geachte heer Franken,

Onze organisatie is op zoek naar een adviserende partner in ons restauratie en renovatie project. Ons pand is namelijk een rijksmonument uit 1623 en herbergt een schat aan originele items. Daar zijn wij bijzonder trots op. De plafonds hebben prachtige ornamenten en figuren. De gevel is voorzien van fraai lijstwerk en schitterende ornamenten. De ramen zijn voorzien van wondermooi glas in lood. 

Monumentencommissie

Helaas is het gebouw, na jaren van intensief gebruik, hoognodig aan een opknapbeurt toe. Echter hebben wij geen enkele ervaring in de restauratie en renovatie van gebouwen. Bovendien zal de monumentencommissie constant over onze schouder mee zal kijken bij iedere stap die wij zetten. Daarom zijn wij op zoek naar een organisatie welke ons daarin van A tot Z kan begeleiden. Zijn wij bij bureau FRANKEN aan het goede adres?

Met vriendelijke groet,

Paul

Restauratie en renovatie

Geachte heer Paul,

Monumenten hebben onze speciale interesse. bureau FRANKEN heeft ruime ervaring met de restauratie en renovatie van oude panden, waardoor wij de weg in de wereld van monumenten kennen. Wij zijn verder bekend met de vakspecialisten alsmede de procedures en de subsidiemogelijkheden voor dit soort projecten. Kortom, ook voor een raming van de (restauratie en/of renovatie)kosten bent u bij ons aan het goede adres. bureau FRANKEN wijst u namelijk graag de weg.

Een van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om een kennismakingsgesprek bij u op locatie in te plannen.

Met een vriendelijke groet,

Karel Franken
Directeur

(Vraag en antwoord zijn ten behoeve van de leesbaarheid ingekort.)

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Of heeft u zelf een uitdaging bij uw project? Wij wijzen u graag de weg. Vul het formulier in voor snel en geheel vrijblijvend contact.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.