Theater De Maaspoort – Venlo

Namens onze opdrachtgever, Theater de Maaspoort, hebben wij, parallel aan de bouwwerkzaamheden, het volledige ontwerp-, inkoop-, en uitvoeringstraject van diverse inrichtingsonderdelen gecoordineerd. Met name de hijsinstallatie, telescopische tribune en een in delen beweegbaar podium vormden een technische uitdaging!

Het inkoop traject bestond uit het selecteren van geschikte opdrachtnemers en leveranciers, coordineren van het ontwerptraject, gunning en opdrachtverstrekking. Hierna hebben wij de coordinatie van de nodige bouwkundige voorzieningen gedurende het bouwproces verzorgd. Na oplevering van het theater (bouwkundige deel) hebben wij de gehele montage van alle theatertechniek gecoordineerd. Belangrijk was de speciefieke wensen van het Theater te integreren in de verschillende onderdelen. De hoogwaardige techniek en de korte montage tijd (deadline van het nieuwe theaterseizoen ’13/’14) vroegen om een gestructureerd uitvoeringstraject. Kortom een uniek en bijzonder project!

De onderdelen bestonden uit: Telescopische tribune (2 nivo’s), hijsinstallatie, rollenzolder en bruggencomplex, bars en interieur, grootkeuken met koelcel, elektro-akoestisch systeem, beweegbaar podium en de LED-verlichtingsinstallatie.

  • OPDRACHT: Januari 2013
  • OPLEVERING: januari 2013
  • OMVANG:

Onze werkzaamheden

Realisatie, Inkoop