Roel van Dongen

Roel van Dongen

Van welk jaar ben je?

Ik ben geboren in 1994

Wat is je burgerlijke staat?

Ik ben vrijgezel.

Wat is/zijn je specialisatie(s) bij EPAplus?

Ik houd me bezig met woningen. Naast losse woningen doe ik ook regelmatig kleine projecten, en word ik vaak op pad gestuurd om foto’s te maken van grote (nieuwbouw) projecten. Momenteel heb ik alleen mijn woningencertificaat, maar in de toekomst wil ik zeker mijn vaardigheden uitbreiden.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Koken en fotograferen. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en iets nieuws te maken. En er daarna een jaloersmakende foto van te maken! Maar ook eten proeven dat ik niet zelf heb gemaakt vind ik erg leuk. Op vakantie probeer ik altijd nieuwe dingen uit. Krokodil, Doerian, of kameel, ik heb het allemaal geproefd.

(Heel veel) foto’s maken doe ik niet alleen tijdens het werk, maar ook er buiten. En dan vooral van de zonsopgang of zonsondergang en van gebouwen. Ook trek ik regelmatig de natuur in om daar foto’s te maken.

Wat is je favoriete band/muziekstijl?

De ene dag luister ik naar rock, de andere naar dance muziek of house. Het verschilt heel erg waar ik naar luister. Ik ben groot fan van de a capella groep Pentatonix, en van de Canadese band Walk of the Earth.

Wat is je favoriete vakantieland?

Ik ben groot fan van Australië. Zoveel zelfs dat ik er 2 jaar lang heb rondgereisd! Het is zo’n divers land met om de 50km wel weer iets anders. Tasmanië is wel mijn favoriete plek in Australië, zo veel indrukwekkende natuur! Ik heb er zelfs het zuiderlicht gezien!

Wat is je favoriete stad?

Barcelona of Singapore. Barcelona vind ik de perfecte combinatie tussen cultuur, historie, eten en drinken, evenementen, en klimaat. Plus het ligt aan het strand!

En Singapore is een erg diverse stad, een echte mengelmoes van Oosterse en Westerse culturen. Waar je het ene moment in Chinatown staat, sta je 5 minuten lopen later tussen de wolkenkrabbers. Een erg leuke combinatie, en heel veel geweldige architectuur. Ook kun je er zo veel lekker eten proeven, en de Singapore Sling cocktail is ook erg lekker!

Wie is favoriete architect? Of je favoriete gebouw?

De gebouwen van Zaha Hadid vind ik altijd erg interessant. Ik vind het soms meer een kunstwerk dan een gebouw. Mijn favoriete gebouw is toch wel de opera van Oslo. Geweldig om daar rond te lopen, en te horen hoe het ontworpen en gebouwd is. Ook heb ik daar een tentoonstelling op het dak gezien. Erg gaaf om mee te maken.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN