Peter Sengers

Peter Sengers

Wat zijn je specialisaties bij Bureau FRANKEN?

Mijn specialisaties zijn inkoop en directievoering. Een project slaagt door goed samenwerken (en vertrouwen) met opdrachtgever, aannemer en adviseurs. Waarbij kwaliteit, planning en kosten centraal staan. Ik ben pas tevreden als ook de opdrachtgever tevreden is.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Samen dingen ondernemen of gewoon gezellig thuis. Meerdere keren per week pak ik mijn mountainbike om alleen, maar vaak met andere bikers te fietsen in de mooie natuur die ons land (en af en toe een uitstapje naar het buitenland) rijk is. Daarbij organiseer ik samen met anderen jaarlijks een mooie ATB-toertocht en binnenkort een eerste Streetrace in ons dorp.

Wat is je favoriete muziekstijl

Mijn muzieksmaak is vrij breed. Ik luister graag naar Creedence Clearwater Revival, Bruce Springsteen, Tröckener Kecks, U2 en JW Roy.

Wat is je favoriete vakantieland?

Met de familie op wintersport in Oostenrijk mag hier niet ontbreken. Dit is jaarlijks opnieuw genieten. Verder hou ik van rondreizen door het liefst steeds een ander land of streek waarbij ik geniet van de natuur en ook van een mooie stad. Zoals Noorwegen, de Dolomieten in Italïe, fietsen langs de Donau met een bezoek aan Wenen, Schotland, het westen van Amerika met Las Vegas en San Francisco, Thailand met Bangkok en ook Nederland heeft veel mooie plekken.

Wat is je favoriete stad?

Een favoriete stad heb ik niet echt, maar we maken de laatste jaren wel steeds vaker stedentrips. Zo hebben we in Nederland onder andere Rotterdam, Groningen, Utrecht en Delft aangedaan en zijn we de grens overgestoken om Parijs, Barcelona en Londen te bezoeken.

Wie is je favoriete architect? Of gebouw?

Ik heb geen favoriete architect of gebouw. Ik vind iets mooi of niet mooi. Door mijn betrokkenheid bij de verbouwing van de Paterskerk en Augustinianum tot DomusDELA heeft dit wel een speciaal plekje gekregen. De combinatie van monumentaal met moderne invloeden spreekt mij aan.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

De organisatie