Pam Portheine

Pam Portheine

Wat is je geboortedatum?

Ik ben geboren op 13-04-1998 te Veldhoven. Mijn kinderjaren heb ik door mogen brengen in het mooie en groene Riethoven. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam om te studeren. Ondertussen woon ik weer in het altijd-gezellige Eindhoven en ben ik blij om te kunnen werken in deze fijne regio.

Wat is je specialisatie bij bureau FRANKEN?

Tijdens mijn studie Sociale Geografie en Planologie heb ik me onder andere gericht op burgerparticipatie en de herbestemming/herontwikkeling van (cultureel) erfgoed. Met deze achtergrond ga ik bij bureau FRANKEN aan de slag in een project ondersteunende rol maar ook ga ik me bezighouden met een stukje onderzoek naar werkvormen voor burgerparticipatie. 

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Mijn weekenden spendeer ik het liefst met vrienden en familie. De rest van mijn vrije tijd gaat uit naar talloze hobby’s. Lezen, schilderen, tuinieren, borduren, kleding maken en sinds kort ga ik zelfs op pad met een metaaldetector op zoek naar schatten uit het verleden. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

Wat is je favoriete muziekstijl? 

Eigenlijk heb ik geen sterke voorkeur voor een bepaalde muziekstijl. Ik vind het leuk om naar concerten en festivals te gaan en bands/artiesten van Nederlandse bodem zoals Chef’Special, Racoon en BLØF live te zien optreden. Mijn favoriete bands/artiesten zijn The Weeknd, Bruno Mars, Imagine Dragons en Bastille.

Wat is je favoriete vakantieland?

Het fijnste vakantieland vind ik toch wel Italië: een roadtrip met de auto en tentje en genieten van de mooie landschappen en het heerlijke eten. Ook vind ik het leuk om verre reizen te maken, met mijn ouders en zusjes heb ik al veel van de wereld mogen zien en ook trek ik er zelf graag op uit. Amerika, Mexico, Zuidoost-Azië en het meest indrukkwekkende land was Israël.

Wat is je favoriete stad?

Ik denk dat ik op dit moment nog niet één favoriete stad heb maar ik zal een top 3 proberen te maken:

  1. Beetje cliché misschien, maar dat is toch echt Parijs;
  2. Istanboel;
  3. New York City.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN