Michel van Delft

Michel van Delft

Specialisatie

Ik ben kostendeskundige. Dat houd in dat ik in alle fasen van een project de verschillen begrotingen opstel en tijdens de uitvoering de financiële projectbewaking verzorg.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Klussen. Ik woon in een rijksmonumentale arbeiderswoning in Vessem. Deze hebben wij zelf weer bij de tijd gemaakt. Andere hobbies zijn ligfietsen (zie foto) en lezen.

Favoriete band/muziek

Heel divers, van seventies tot rock. De top 2000 is voor mij de perfecte muziekmix.

Favoriete vakantie

Ik heb niet echt één favoriete soort vakantie. Ooit fietste ik met de ligfiets 8.000 km door Nieuw-Zeeland. Dat heb ik ook door Oost- en Zuid-Europa gedaan. Tegenwoordig gaan we met onze Kees kamperen. Niet te ver weg. Als er maar water in de buurt is.

Favoriete stad

Meestal mijden we de stad en zoeken de natuur op. Steden waar ik goede herinneringen aan heb zijn Berlijn en Antwerpen. Berlijn om de super relaxte sfeer die er hangt. De stad is creatief zonder dat je het gevoel hebt dat je in een hoofdstad bent. En Antwerpen. De Belgen zijn toch wel een heel sympathiek volk en in Antwerpen komt al het goede van België samen.

Favoriete architect of gebouw

Ik heb niet echt een architect of gebouw als favoriet. Eerder een stijl als het modernisme. Architecten als Jan Duiker, Le Corbusier, Mies van der Rohe en Bauhaus ontwierpen gebouwen die na 100 jaar nog steeds fris ogen door een tijdloze moderniteit. Hierdoor denken niet-kenners soms dat zo’n gebouw misschien nog maar 20 of 30 jaar oud is. Dat vind ik geweldig.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN