Marith Wolterman

Marith Wolterman

Wat is je leeftijd?

Ik ben op 18 juni 2001 geboren.

Wat is je burgerlijke staat?

Op dit moment heb ik geen relatie.

Wat is je specialisatie bij EPAplus?

Ik word opgeleid als energie prestatie adviseur om Dian Ceelen te kunnen ondersteunen bij de nieuwbouwprojecten in onze portefeuille.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de crossfit box te vinden. En in het weekend zit ik het liefst in mijn zeilbootje (Laser Standaard) op de Zuiderplas in Den Bosch. Naast al dat sporten houd ik van gezelligheid en ga ik regelmatig met mijn vrienden uit eten of een drankje doen in de stad.

Wat is je favoriete muziekstijl?

Mijn muzieksmaak is heel erg breed. Zo luister ik graag naar rock en kun je me dan ook vinden op festivals als Rock Werchter en Pinkpop. Maar daarnaast luister ik ook regelmatig naar dance, house en hiphop.

Wat is je favoriete vakantieland?

Mijn favoriete vakantieland is Noorwegen. De mensen zijn hier onwijs vriendelijk en de natuur is ongelooflijk mooi.

Wat is je favoriete stad?

Ik heb niet per se een favoriete stad.

Wat is je favoriete gebouw?

Mijn favoriete gebouw is het Justitiepaleis van Brussel.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN