Bert Evers

Bert Evers

Specialisatie

Ik heb altijd veel plezier beleefd in het vertalen van gedachten van opdrachtgevers naar concrete bouwplannen. Zoals begeleiding van programma van eisen, voorlopig ontwerp naar definitief ontwerp tot realisatie van met name projecten in gezondheidszorg. Hierbij is het coördineren van alle vraagstukken tussen opdrachtgever, adviseurs en uitvoerenden een kolfje naar mijn hand, waarbij het uitpluizen van regelgeving voor mij altijd een uitdaging is geweest. Daarnaast is de beste kwaliteit de norm.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Als ik niet aan het werk ben, breng ik veel tijd door met het voetbalspel in de breedste zin van het woord. Na een lange voetbalcarrière ben ik 25 jaar voetbaltrainer/coach geweest bij diverse voetbalverenigingen en de KNVB. Momenteel heb ik op  voetbalgebied een adviserende rol bij mijn voetbalclubje en begeleid ik de trainer in zijn opleiding bij de KNVB.

Al mijn gehele leven ben ik jaloers geweest op personen die een muziekinstrument konden bespelen. Na het stoppen als trainer/coach heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gaan leren een muziekinstrument te bespelen. Nu speel ik alweer 12 jaar niet onverdienstelijk tenorsaxofoon bij harmonie Theodatus uit Luyksgestel.

Favoriete band/muziek

Naar gouwe ouwe muziek uit de jaren zeventig en tachtig kan ik goed luisteren, maar een favoriete band heb ik niet.

Favoriete vakantie

Met het gezin hebben we vele jaren de vakantie in Oostenrijk doorgebracht, maar mijn favoriete vakantiebestemming is toch Canada. Daar zijn we twee keer vier weken geweest. Eigenlijk trekt ieder land waar ik kan genieten van de natuur. Sinds drie jaar trekken we met de camper rond en verkennen we in het voorjaar en najaar de vele mooie plekken in Nederland . In de zomer staat jaarlijks een langere reis naar een willekeurig Europees land op de planning.

Favoriete stad

Stedenbezoek is niet zo aan ons besteed. Londen, Edinburgh en Parijs vonden we mooi, maar voor ons veel te druk en te massaal. Berlijn, Dresden en Praag konden ons meer bekoren. Het liefst zijn we op het platteland en in de natuur. Toch staan Rome en Florence nog op ons lijstje om te bezoeken.

Favoriete architect(en)

Ik heb geen favoriete architect of gebouw. Wel kan ik genieten van bouwwerken waar techniek alsmede vakmanschap afstraalt.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN