Barbara Bonfrer

Barbara Bonfrer

Specialisatie

Ik heb bouwtechniek gestudeerd aan de TU/e. Mijn afstudeerproject was een onderzoek naar herbestemming van oude gebouwen. Daarom is mijn specialisatie bij bureau FRANKEN ook Restauratie Adviseur. Daarnaast heb ik nog een hogeschoolopleiding Bouwhistorie en Restauratie gedaan.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Ik speel klarinet en heb jarenlang in het studentenharmonieorkest van Auletes in Eindhoven gespeeld. Verder ben ik lid van de Scouting (afdeling Stratum) en vindt ik het fijn om in de tuin te werken.

Favoriete band/muziek

Ik hou van heel veel verschillende muziekstijlen. Van klassiek tot rock en van top 40 tot jazz.

Favoriete vakantie

Ik ga graag naar woeste landen als Roemenië en IJsland.  Daar bezichtig ik graag oude gebouwen en vind het heerlijk om door oude ruige landschappen te rijden. Met een zon-, zee-, strandvakantie maak je me echt niet blij.

Favoriete stad

Haarlem. Daar ben ik geboren en de stad staat vol met mooie oude gebouwen.

Favoriete architect of gebouw

Oude gebouwen in algemeen. Het maakt me dan niet uit of ze 50 of 500 jaar oud zijn. Waar ik niet van houd zijn van die afzichtelijke glazen torens die tot ver in wolken rijzen.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN