media

bureau FRANKEN verhuist naar het Innovation Powerhouse op Strijp-T in Eindhoven

bureau FRANKEN verhuist naar het Innovation Powerhouse op Strijp-T in Eindhoven

bureau FRANKEN verhuist per 1 januari 2018 naar het Innovation Powerhouse op Strijp-T in Eindhoven. Na jaren gevestigd te zijn in de monumentale langgevel boerderij op de Heike 14 in Vessem is het nu echter tijd om naar de grote stad te trekken.

Het Innovation Powerhouse

bureau FRANKEN zal zich vestigen op de vierde etage van het Innovation Powerhouse. Het gebouw, voorheen een energiecentrale, werd in 1953 gebouwd naar het ontwerp van C. Last. Mede op initiatief van designbureau VanBerlo wordt het pand nu omgetoverd tot een hypermodern bedrijfsverzamelgebouw. Het doel is om zo een living lab te creëren voor innovatieve bedrijven. Daarom zullen naast bureau FRANKEN, VanBerlo en Adviesbureau Van de Laar in de toekomst nog diverse andere partijen zich in het pand vestigen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Karel Franken of een van de andere bureau FRANKEN medewerkers. Zij vertellen u maar al te graag alles over de verhuizing. U vindt alle contactinformatie HIER.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Of heeft u zelf een uitdaging bij uw project? Wij wijzen u graag de weg. Vul het formulier in voor snel en geheel vrijblijvend contact.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.