media

bureau FRANKEN nu zichtbaar in het Innovation Powerhouse

bureau FRANKEN nu zichtbaar in het Innovation Powerhouse

U weet het misschien al; bureau FRANKEN verhuist per 1 januari 2018 naar het Innovation Powerhouse op Strijp-T in Eindhoven. Nu de start van de Dutch Design Week een feit is en de officiële openingen van de kantoren van onze toekomstige mede-huurders VanBerlo en Van de Laar er aankomen vonden wij het ook tijd om van ons te laten horen.

Strijps Bultje

Iedere dag rijden er duizenden automobilisten over het Strijps Bultje. Het leek ons een goed idee om deze mensen duidelijk te maken dat bureau FRANKEN ook een plekje heeft gevonden in het Innovation Powerhouse. Daarom toog Karel Franken afgelopen weekend samen met aantal collegae richting Strijp-T. Daar plaatsten zij een houten logo van twee bij twee meter voor het raam van het toekomstige kantoor. “Het begin is gemaakt, iedereen mag weten dat wij hier vanaf 1 januari kantoor houden. Ik heb net nog verlichting gehaald, zodat het logo ook ’s avonds te zien is.” Aldus Franken.

Heeft u vragen over onze verhuizing? Neem dan contact op met Karel Franken of een van de andere bureau FRANKEN medewerkers. Zij vertellen u maar al te graag alles over de verhuizing. U vindt alle contactinformatie HIER.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Of heeft u zelf een uitdaging bij uw project? Wij wijzen u graag de weg. Vul het formulier in voor snel en geheel vrijblijvend contact.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.