Expertise

Sandra Poelman over de herbestemming Mariënhage in Eindhoven

Sandra Poelman over de herbestemming Mariënhage in Eindhoven

Herbestemming Mariënhage

Eind mei 2018 publiceerde het platform ‘Toekomst Religieus Erfgoed’ een interview met Sandra Poelman, projectmanager van de gemeente Eindhoven, over de herbestemming van de Mariënhage. Als alles goed gaat is het kloostercomplex Mariënhage eind 2019 omgetoverd tot toegankelijk ceremoniehuis, restaurant en congreshotel. De nieuwe naam van het complex zal dan DOMUSDELA zijn. bureau FRANKEN heeft namens de Dela de leiding over dit project.

U leest het interview met Sandra Poelman HIER. Mocht u meer willen weten over dit project dan vindt u HIER nog een artikel over de Mariënhage naar aanleiding van een stuk in het Eindhovens Dagblad.

Het platform ‘Toekomst Religieus Erfgoed’ biedt nieuws, opinie, kennis en ruimte voor discussie en samenwerking op het gebied van religieus erfgoed. Het platform zorgt geregeld voor nieuwe informatie voor iedereen die in het thema geïnteresseerd is.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Of heeft u zelf een uitdaging bij uw project? Wij wijzen u graag de weg. Vul het formulier in voor snel en geheel vrijblijvend contact.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.