Expertise

Bart van Gestel en Michel van Delft mee aan het roer bij bureau FRANKEN

Uitbreiding directie bureau FRANKEN met Bart van Gestel en Michel van Delft

We zijn trots om te melden dat Bart van Gestel en Michel van Delft, die allebei al jaren bij bureau FRANKEN werken, onlangs zijn toegetreden tot de directie om het bedrijf mee aan te sturen. Ze worden partner van het bedrijf.

Symbolisch moment

Karel Franken spreekt van een symbolisch moment: “Toen ons bureau 18 jaar bestond, zijn we in de grote stad gaan ‘wonen’. Nu we 21 jaar bestaan wordt het bedrijf nog zelfstandiger. De laatste jaren werd bureau FRANKEN door de specialistische kennis die we in huis hebben steeds meer ‘een bureau waar ik werk’ in plaats van ‘mijn bureau’. Met het oog op de toekomst vind ik het heel erg prettig dat Michel en Bart als mensen uit de organisatie mee willen groeien met het bedrijf en de toekomst van bureau FRANKEN mee willen vormgeven samen met de rest van het team. Het heeft een organisch verloop en dat bevalt me wel. Ik blijf in projecten betrokken en zal me daarnaast met name richten op acquisitie en de contacten met andere bedrijven en organisaties”

Blijk van waardering en vertrouwen

Michel van Delft: “Mijn taken zijn voornamelijk de werkverdeling en het inplannen van de mensen, maar ook de facturering en financiële afhandeling. Ik zie het als een blijk van waardering en vertrouwen dat mij deze kans is geboden. Tegelijkertijd voelde het heel natuurlijk aan. Ik deed al jaren zelfstandig offertes de deur uit, ook communiceer ik al veel met klanten en potentiële klanten, dus de markt kent mij al. Ik zei weleens gekscherend dat ik mijn eigen winkeltje heb binnen bureau FRANKEN en nu mag ik mee op de hele winkel gaan passen. Dat zijn geen bewuste stappen geweest die we hebben gezet, maar het is heel rustig zo gelopen. Eigenlijk is dat wel typerend voor bureau FRANKEN.”

Zin in de toekomst

Bart van Gestel vult aan: “Op projectniveau delegeer ik al veel, maar nu zal ik dat intern ook meer moeten doen als lid van de directie. Dat is voor mij nieuw en daarom ook een uitdaging. Naast het team, de mensen, heb ik veel aandacht voor kwaliteitsbewaking. We moeten om onze werkafspraken waar te maken de structuur in ons bedrijf proberen verder te versterken. ICT-keuzes en afspraken liggen op een natuurlijke manier in het verlengde van die uitdaging. Qua hardware en software is het van belang om alle tools beschikbaar hebben om ons werk goed te kunnen doen. We vullen elkaar met zijn drieën als management/directieteam mooi aan met onze karaktereigenschappen en kwaliteiten.”

Wilt u meer weten over bureau FRANKEN?

Of heeft u zelf een uitdaging bij uw project? Wij wijzen u graag de weg. Vul het formulier in voor snel en geheel vrijblijvend contact.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.