Realisatie & Exploitatie

Mooi, alles is rond! Denkt u tenminste. Want er zijn nog steeds allerlei dingen die goed geregeld moeten worden. Daar helpt bureau FRANKEN u bij. Wij stellen de juiste vragen die u verder helpen.

Wordt er gemaakt/gedaan wat er is afgesproken?

Is het werk in opdracht bij een of meerdere aannemers en zoekt u iemand die bewaakt of er wordt gebouwd wat is afgesproken (directievoering)? Vraagt u zich af of de juiste materialen worden gebruikt (kwaliteitscontrole)? Hebt u een discussie over alternatieven of meer- en minderwerken (kostendeskundigheid)? Loopt het werk wel volgens planning? Wie bewaakt het totaal (projectmanagement)? Wilt u dat iemand de oplevering organiseert? Hoe zit het met garanties en revisiestukken? Wat mag u verwachten van de onderhoudsperiode? Zijn er verborgen gebreken na oplevering? Is het gebouw voldoende duurzaam, welk energielabel heeft het pand na oplevering?

Bij ons kunt terecht voor het begeleiden van projecten in de uitvoeringsfase.

  1. U kunt ons inschakelen voor het projectmanagement, de directievoering en de kwaliteitscontroles (het toezicht).
  2. U kunt bij ons terecht voor het organiseren van de oplevering, het (laten) samenstellen van de revisiestukken en het garantiedossier.

U kunt bij ons terecht als er na oplevering technische discussies zijn, voor bouwpathologie, verborgen gebreken of mediation bij conflicten.

Staat uw vraag er niet bij?

Of heeft u een andere uitdaging bij uw project? Wij wijzen u graag de weg. Vul het formulier in voor snel en geheel vrijblijvend contact.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.