Energieprestatie advies

EPAplus, onderdeel van bureau FRANKEN, is een jong bedrijf dat energielabels verzorgt voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij werken zowel met utiliteitspanden als woningen. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het opstellen van energielabels.

EPAplus is onderdeel van bureau FRANKEN. Het team bestaat uit professionals met verschillende disciplines binnen de bouwwereld. Hierdoor krijgt u een integraal plan geleverd voor uw verbouwing of verduurzamingsplannen.

Specialist in de markt van energielabels

Altijd maatwerk

Profiteer van onze ervaring in het vastgoed. Wij bieden u snel het juiste label voor uw pand én een rapportage met aanbevelingen. Hierdoor kunt u snel aanpassingen realiseren en uiteindelijk uw energiekosten verlagen. Een uitgebreide rapportage met verschillende uitgewerkte scenario’s nodig? Kies dan voor een maatwerkadvies.

Energielabels voor bedrijven en particulieren

EPAplus richt zich zowel op de zakelijke als op de particuliere markt. Met onze kennis en ervaring vragen wij energielabels aan voor o.a. VvE’s, (semi-)overheidsinstanties, institutionele beleggers, particuliere beleggers en particulieren. Wij verzorgen de inspectie, de aanvraag en het afmelden bij het RVO.

Meer weten over EPAplus? Bezoek onze website!