Actueel

Marnix Kuling gecertificeerd lid van European Lighting Expert Association

Marnix Kuling gecertificeerd lid van European Lighting Expert Association

In een wereld waarin de eisen op het gebied van licht en verlichting steeds complexer worden, biedt de European Lighting Expert (ELE) een allesomvattende oplossing. Als een breed afgestemde, praktijkgerichte en internationaal erkende standaard, stelt de ELE professionals in staat om te excelleren in dit veeleisende vakgebied. En daar kunt u van profiteren door Marnix Kuling, de gecertificeerde ELE van bureau FRANKEN, in te schakelen.

Wat onderscheidt de European Lighting Expert?

Het is de combinatie van uitgebreide kennis en verworven praktische vaardigheden die deze experts onderscheidt. In tegenstelling tot andere benaderingen, waar lichttechniek en lichtontwerp vaak als tegenpolen worden gezien, erkent de ELE dat ze gelijkwaardige aspecten zijn van het creëren van optimale verlichting. Door verder te kijken dan alleen de lumen op de werkvloer. Het gaat ook om aspecten als beleving en gezondheid.

Wilt u weten wat Marnix voor uw project kan betekenen? Ontdek de voordelen van deze European Lighting Expert en ervaar kwaliteit en deskundigheid op het gebied van licht en verlichting. Vertrouw op een topper in het vak en bereik uitmuntendheid in verlichtingsoplossingen. Bekijk ter referentie het project De Bunker in Eindhoven, waar Marnix aan meewerkte.

Ook voor verlichting in combinatie met BREEAM

Naast de gecertificeerde ELE van bureau FRANKEN is Marnix ook expert op het gebied van verlichting in combinatie met BREEAM. Ook binnen het duurzaamheidskeurmerk BREEAM speelt verlichting op bepaalde gebieden namelijk een belangrijke rol:

  1. Gezondheid van medewerkers: diversiteit in kleur- en lichtbeeld, voldoende buitenverlichting, etc.;
  2. Energie: hoe kan de verlichting zo energiezuinig mogelijk worden aangelegd?;
  3. Lichtsturing: het licht brandt alleen wanneer het echt nodig is.

U ziet het: Marnix is een échte specialist als het gaat om verlichting. Neem gerust contact op om eens te sparren over de mogelijkheden voor uw project.