Op het binnenhof van woonzorgcentrum de Wilgenhof is in bouwteamverband een paviljoen met parkeerkelder en een nieuwe terreininrichting gerealiseerd. De bouwteampartners zijn o.a. opdrachtgever Vitalis WoonZorg Groep, Odeon Architecten, Klokbouw, Adviesbureau Tielemans en Franken projectmanagement.

Het paviljoen is de nieuwe hoofdentree van de Wilgenhof en tevens de spil in de verkeersbewegingen binnen de Wilgenhof. Het paviljoen met de ondergelegen parkeergarage verbind de verschillende bouwdelen en gebouwen met elkaar zowel boven de grond als op kelderniveau. In het paviljoen zijn momenteel de receptie, de supermarkt, vergaderruimten en multifunctionele ruimten gevestigd. Over de verdere invulling van zowel de centrale ruimte als de verdieping worden momenteel onderhandelingen gevoerd met verschillende partijen.

Gelijktijdig met de realisatie van het paviljoen is een deel van de begane grond van het bestaande gebouw, waaronder de oude entree en receptie, verbouwd. Op de begane grond zijn onderandere een wellnesruimte met sauna, korte verblijfkamers en ruimten voor ondersteunende functies gerealiseerd.

  • OPDRACHT: AUGUSTUS 2008
  • OPLEVERING: DECEMBER 2010
  • OMVANG: CIRCA € 8.5 MLN

Onze werkzaamheden:
Projectmanagement, Directievoering

Leave a Reply