Wilco Game

Wilco Game

Wat is je geboortedatum?

In de herfst van 1995 ben ik geboren in het grensdorp Goirle (net onder Tilburg).

Wat is je burgerlijke staat?

Momenteel woon ik samen met mijn vriendin en zijn wij op zoek naar een koopwoning die we grondig kunnen verbouwen.

Wat is je specialisatie bij bureau FRANKEN?

Bij bureau FRANKEN ga ik als projectcoördinator diverse werkzaamheden verrichten. Onder ander het maken van kostenramingen, het helpen van opdrachtgevers met complexe bouwprojecten en het verduurzamen van bijzondere gebouwen.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Als ik niet aan het werk ben dan vind ik het heerlijk om te wandelen met mijn vriendin. Ook het samen lekker koken, nieuwe gerechten maken en goede gesprekken voeren vind ik erg ontspannend. Het reizen naar verre landen en het ontdekken van nieuwe culturen vind ik ontzettend avontuurlijk. Om mijn hoofd lekker leeg te maken zorg ik dat ik regelmatig een stuk ga hardlopen (ik heb inmiddels ook mijn vriendin aangestoken).

Wat is je favoriete muziekstijl?

Mijn muzieksmaak is erg breed georiënteerd. Dit varieert van Fleetwood Mac tot Einaudi en alles ertussen. Het mooiste vind ik als de muziek live wordt gespeeld of gezongen.

Wat is je favoriete vakantieland?

Ondanks dat ik in mijn leven al veel landen heb mogen bezoeken is toch Frankrijk mijn favoriete vakantieland. Om specifiek te zijn de stad Saint-Raphaël in het Zuiden aan de Middellandse Zee. Vanaf kleins af aan gingen wij hier naar toe. Ik heb een bijzondere band met deze plek en voelt altijd als een tweede thuis.

Wat is je favoriete stad?

Persoonlijk heb ik zelf geen favoriete stad. Wel vind ik het erg leuk als de steden nog slapen om er doorheen te wandelen en te genieten van de monumentale gebouwen.

Wie is favoriete architect? Of je favoriete gebouw?

Zelf volg ik niet een bepaalde architect, maar ik vind de architectuurstijlen jugendstil, barok en Amsterdamse school prachtig. Als ik naar gebouwen kijk met deze bijzondere architectuurstijlen kan ik de tijd uit het oog verliezen.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN