Wiel Keijsers

Wiel Keijsers

Wanneer ben je geboren?
Op 16 januari 1957 zag ik het levenslicht in Horst.

Wat is je burgerlijke staat?
Ik ben getrouwd met Dinie.

Heb je kinderen?
Samen hebben we drie volwassen zonen en één kleindochter.

Wat is je specialisatie(s) bij EPAplus?
Mijn specialisatie bij EPAplus is energie prestatie adviseur. Momenteel alleen voor woningen, in de toekomst mogelijk ook voor utiliteiten.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met muziek, de tuin en wandelen. Ik bespeel momenteel geen instrument. Daarnaast doe ik hand en span diensten voor de plaatselijke muziek -vereniging.

Wat is je favoriete muziekstijl?
Ik houd van vele soorten muziek. Van klassiek, jazz, blues en van country tot hip-hop, als er maar emotie in de muziek zit.

Wat is je favoriete vakantieland?
Graag tour ik in Nederland, maar in de Scandinavische landen kan ik mij ook goed vermaken.

Wat is je favoriete stad?
Ik ga graag naar Berlijn. In deze stad is altijd beleving.

Wie is favoriete architect?
Ik heb geen favoriete architect. Vanuit mijn arbeidsverleden heb ik een warme belangstelling voor agrarische bedrijven die op een duurzame manier produceren. Ik gun mijn kleinkind een gezonde en leefbare leefomgeving.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN