Sidney den Engelsman

Sidney den Engelsman

Wanneer ben je geboren?

06-05-1999 te Dordrecht. Mijn hele jeugd heb ik doorgebracht in die regio, vooral in Papendrecht en Barendrecht, maar ook een paar jaartjes in Rotterdam. Toen het eenmaal tijd werd om te studeren wilde ik vooral graag ergens anders heen. Eindhoven had alles wat ik zocht! Ik woon nu al bijna 6 jaar in Eindhoven en ben van plan er nog lang te blijven!

Wat is je specialisatie bij bureau FRANKEN

Bij bureau FRANKEN combineer ik mijn opleiding Construction Management Engineering op de Technische Universiteit Eindhoven met de werkzaamheden in de sector, om zo uit te groeien tot projectmanager.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

In mijn vrije tijd ga ik graag ergens naartoe. Ik probeer toch wel elk jaar minstens een keer naar een festival te gaan, en ik ga jaarlijks met een vriendengroep op een citytrip! Als hobby’s doe ik graag aan boogschieten en sta ik wel eens vaker in de avond als vrijwilliger in een community café.

Wat is je favoriete muziekstijl?

Ik luister naar veel soorten muziek, van electronische dance naar de klassiekers van de 70’s en 80’s. Maar als puntje bij paaltje komt ben ik toch elke keer te vinden op rock- en metal festivals.

Wat is je favoriete vakantieland?

Ik heb niet echt een favoriet land om naartoe te gaan. Mij draait het vooral om met wie ik erheen ga. Vakanties met vrienden blijven mij nog lang bij door de lol die we daar hebben gehad. Waar we dan precies heen zijn geweest is niet eens zo belangrijk.

Wat is je favoriete stad?

Eindhoven heeft voor mij een speciaal plekje. Het is de plek waar ik echt mezelf heb kunnen worden en waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt. Andere steden buiten Nederland die een speciaal plekje hebben zijn Parijs, Londen en Krakau. Daar heb ik meerdere vakanties gehad en leuke herinneringen opgedaan.

Wie is je favoriete architect?

Ik heb niet per se een favoriete architect of gebouw. Elk gebouw heeft zijn speciale kanten en interessante historie. Maar als ik een stijl moet kiezen, ben ik vooral fan van brutalistische gebouwen. De imposante en grootse uitstraling daarin vind ik heel uniek.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN