Sara FRANKEN

Sara FRANKEN

Specialisatie

Ik doe van alles. Op het moment veel interne dingen. Zo heb ik bijvoorbeeld de akoestische panelen in de vergaderruimte geïnstalleerd.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Ik klim graag, vooral boulderen vind ik erg leuk (wand- of rotsklimmen zonder touw) het liefste breng ik zo veel mogelijk tijd door in de bergen. Naast klimmen ga ik op zaterdag naar school waar ik oude druktechnieken leer. Als ik naast klimmen en school nog tijd over houd vind ik het erg leuk om zelf bonbons te maken.

Favoriete band/muziek

Van muziek uit de jaren 60/70 kan ik altijd genieten. Eigenlijk vind ik alle muziek leuk, zolang er goed op gedanst kan worden.

Favoriete vakantie

Als ik er een moet kiezen is mijn favoriete vakantieland denk ik Spanje. Wanneer we in de zomer zonder bestemming in ons campertje rond rijden belanden we daar uiteindelijk vaak. Vooral de Pyreneeën vind ik fantastisch. Lekker wandelen, via farrata’s beklimmen en genieten van de fantastische Spaanse keuren.

Favoriete stad

Er zijn veel fantastische steden waar ik graag naartoe ga. De historie, de levendigheid en de sfeer van de mensen die er wonen en gebouwen die er staan vind ik erg fijn. En als ik er één moet kiezen is het toch Eindhoven, daar is mijn thuis.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN