Meike Heldoorn

Meike Heldoorn

Wat is je leeftijd?

Ik ben op 06-08-1998 geboren in Eindhoven. Daar heb ik tot mijn 19e bij mijn ouders in Strijp gewoond, vlak bij het Evoluon. Aansluitend aan ons huis zat de muziekschool van mijn moeder, dus het was thuis nooit echt stil. Ik ben in Eindhoven blijven studeren, maar ik wilde toch op kamers gaan. Ik heb in Woensel gewoond en in het centrum.

Wat is je burgerlijke staat?

Momenteel woon ik samen met mijn vriend in Woensel-Noord. Daar wonen we in een leuk appartementje met een ruim balkon waar we graag barbecueën! We hebben er zelfs ooit een winter barbecue gehouden in de sneeuw.

Wat is je specialisatie bij bureau FRANKEN

Als afgestudeerde Human-Technology Interaction student kijk ik graag naar de menselijke kant van de bebouwde omgeving. Bij bureau FRANKEN ga ik aan de slag in een project ondersteunende rol, waarbij ik de menselijke kant niet uit het oog wil verliezen. Ik wil graag meedenken over hoe de gebruikers van een gebouw zich het meest comfortabel voelen en evalueren of het doel van het gebouw goed tot zijn recht komt. Daarnaast denk ik mee over de toepassing van burgerparticipatie binnen onze projecten.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Het allerliefste maak ik muziek. Ik zing in een bandje en ik speel piano. Het leukste vind ik om samen met mijn zusje te zingen. Naast muziek maken, ga ik ook graag skiën. Ik geef in de winter ook elke week skiles in de indoor skihal in Eersel. Daarnaast ga ik graag boulderen, wandelen en mountainbiken. Ik vind het superleuk om buiten actief bezig te zijn.

Wat is je favoriete muziekstijl?

Ik vind echt heel veel stijlen erg leuk! Ik zing op een podium graag rockmuziek, maar op piano speel ik meer klassiek. Ik vind jazz ook heerlijk om te luisteren. Verder ga ik ook graag naar concerten van artiesten die creatief omgaan met geluiden en muziek, zoals Jacob Collier, Ed Sheeran, en Jett Rebel. Maar het concert waar ik veruit het meest heb gedanst is toch wel van Bruno Mars.

Wat is je favoriete vakantieland?

Ik vind landen met bergen, zowel in de zomer als winter, erg leuk. Ik ga graag naar Oostenrijk, Noorwegen, of Frankrijk om daar lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht. Maar ik kan zeker ook genieten van een mooie stedentrip naar een stad, waar ik lekker kan eten en veel musea kan bezoeken.

Wat is je favoriete stad?

Ik voel me toch wel echt het meeste thuis in Eindhoven. Verder vind ik Trondheim ook een erg mooie stad. En Rome, daar keek ik echt mijn ogen uit. Overal om je heen waren mooie gebouwen te zien.

Wat is favoriete gebouw?

Ik denk dat het geen populaire mening is, maar het Evoluon geeft voor mijn zo’n gevoel van thuisbasis, dat dat wel één van mijn favoriete gebouwen is. Verder vind ik het leuk om gebouwen in verschillende steden te bezoeken en te bekijken. En dan met name gebouwen die een rijke geschiedenis hebben.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN