Karin Klessens

Karin Klessens

Ik ben geboren op 8 maart 1969 in Eindhoven, opgegroeid in het kleine dorpje Casteren en al sinds 1989 woon ik in Wintelre.

Wat is je burgerlijke staat?

Gescheiden, moeder van vier volwassen kinderen, twee jongens en twee meiden die inmiddels allemaal het huis uit zijn. De meiden hebben ook weer kinderen, dus ik ben oma van drie jongens en één meisje en een vijfde (klein)kindje is op komst.

Wat doe je bij bureau FRANKEN

Na 20 jaar als gastouder te hebben gewerkt, is mijn functie als office manager bij bureau FRANKEN totaal iets anders. Ik ben hier een manusje van alles. Ik verzorg onder andere de lunch, ondersteun projectleiders, doe een stukje administratie en maak foto’s van de projecten. Een zeer afwisselende baan dus.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Ik ben vaak te vinden in de natuur samen met mijn camera en heb daarom verschillende cursussen en workshops gevolgd op het gebied van fotografie. Op dit moment doe ik een opleiding om een eigen stijl te ontwikkelen, zodat mijn persoonlijkheid ook terug te zien zal zijn in mijn foto’s. Een pittig traject waar ik ook veel over mezelf te weten kom.

Wat is je favoriete muziekstijl?

Muziek uit de sixties, maar ook country. De muziek van Ilse de Lange vind ik bijvoorbeeld erg mooi.

Waar ga je graag op vakantie?

Ik heb een rondreis gemaakt in Zuid-Afrika en daar is mijn passie voor fotografie ook begonnen. Een prachtig land waar ik hopelijk nog eens terugga. In Costa Rica en de Lofoten heb ik een fotografiereis gemaakt en ook dit waren prachtige reizen. Maar ook Nederland is erg mooi en divers. Op reis is gaan is superleuk en het maakt me niet zoveel uit waarheen, als ik er maar even lekker uit ben.

Welke stad vind je het leukst?

Ik heb weinig met de stad en ben liever lekker in de natuur. Maar ik zal me daar wat meer in moeten gaan verdiepen.

Wie is favoriete architect? Of je favoriete gebouw?

Geen idee, ik ben daar werkelijk nooit mee bezig geweest, maar nu ik bij bureau FRANKEN werk ga ik dat vast ontdekken.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.