Bart Verschuuren

Bart Verschuuren

Wat is je leeftijd (wat is je geboortedatum)?
In 1991 ben ik geboren in Helmond, waar ik tot op heden nog steeds woon.

Wat is je burgerlijke staat?
Ongehuwd.

Wat is je specialisatie?
Ik ben Energie prestatie adviseur woningen bij EPAplus.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
Wanneer ik niet aan het werk ben houd ik van gitaar spelen en kijk ik graag series met mijn vriendin. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren een passie ontwikkelt voor het verzamelen van verschillende verzamelobjecten. Wanneer ik wat meer tijd heb vind ik het leuk om met vrienden bier te brouwen.

Wat is je favoriete muziekstijl?
Ik kan van veel verschillende muziekstijlen genieten, maar ik luister het liefst ik naar classic rock. Denk hierbij aan Pink Floyd, Golden Earring, Jimi Hendrix, Guns and Roses, The Rolling Stones en Creedence Clearwater Revival.

Wat is je favoriete vakantieland?
Eerlijk gezegd heb ik geen favoriet vakantieland. Ik bezoek juist graag landen waar ik nooit eerder ben geweest. Als ik er één zou moeten kiezen zou ik nu Egypte kiezen door de prachtige snorkellocaties.

Wat is je favoriete stad?
Dat is voor mij Berlijn, door de interessante geschiedenis en bezienswaardigheden.

Over bureau FRANKEN

bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagementstructuren en -processen. Daarnaast helpen wij u bij de selectie van adviserende en uitvoerende bedrijven voor uw project.

Ook kunt u bij bureau FRANKEN terecht voor (Europese) inkoopprocedures, vergunningen, subsidies, begrotingen, inspecties, technische controles, conditiemetingen, toezicht, directievoering, onderhoud- en beheerplannen.

Ontdek bureau FRANKEN