Peter Sengers

Leeftijd

Ik ben van ’67.

Burgerlijke staat

Getrouwd.

Kinderen

Minke, Pien en Mark.

Specialisatie

Mijn specialisaties zijn inkoop en directievoering.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Met drie sportende kinderen ben ik een groot deel van mijn vrije tijd op de sportvelden te vinden. Ik ben ook leider van het voetbalteam van mijn zoon Mark. Zelf mountainbike ik graag. Dat doe ik met met de mountainbikers van ATB Vessem en daarom organiseer ik ook samen met vijf anderen de jaarlijkse veldtourtocht in Vessem.

Favoriete band/muziek

Mijn muzieksmaak is breed. Ik luister naar Creedence Clearwater Revival, Bruce Springsteen, Tröckener Kecks en U2, maar ook naar Levellers en Kensington.

Favoriete vakantie

We gaan het liefst met heel de familie op wintersport in Oostenrijk. De laatste jaren naar het Pitztal, omdat daar bijna altijd sneeuw ligt. In de zomer is de zon een must en daarom gaan we graag naar een land als Spanje. Een paar jaar geleden hebben we door het westen van Amerika rondgereisd. Dat heeft ook veel indruk op me gemaakt.

Favoriete stad

Een favoriete stad heb ik niet echt, maar we maken de laatste jaren wel steeds vaker stedentrips. Zo hebben we in Nederland onder andere Rotterdam, Groningen, Utrecht en Delft aangedaan en zijn we de grens overgestoken om Parijs, Barcelona en Londen te bezoeken.

Favoriete architect of gebouw

Ik heb geen favoriete architect of gebouw. Ik vind iets mooi of niet mooi. Daarom kan ik van zowel een modern als een monumentaal gebouw genieten.