Nathalie Snels bureau FRANKEN

Nathalie Snels

Specialisatie

Met een afgeronde opleiding in de richting stedenbouw houd ik me binnen het bedrijf voornamelijk bezig met haalbaarheids-, locatieonderzoeken en andere ruimtelijke analyses.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met familie en vrienden, ga ik er op uit met mijn camera om foto’s te maken van landelijke en stedelijke omgevingen. Daarnaast vind ik het fijn om een goed boek te lezen en vind ik het leuk om hele mooie reizen te maken.

Favoriete band/muziek

Een echte favoriete muziekstijl heb ik niet. De afwisseling van verschillende muziekstijlen vind ik altijd het fijnst om naar te luisteren. Voor mij persoonlijk zijn de live optredens altijd het leukst.

Favoriete vakantie

Een favoriet vakantieland heb ik niet, maar elk land heeft zijn eigen cultuur, historie en landschap. In mijn optiek maakt dat alle landen uniek en interessant om te bezoeken. Twee jaar geleden heb ik het geluk gehad dat ik in één jaar tijd veel heb kunnen reizen. Destijds ben ik in Australië, China en de Verenigde Arabische Emiraten geweest,  drie landen met uiteenlopende culturen, historie en landschap.

Favoriete stad

Mijn favoriete stad is Melbourne. Een zeer groene stad met een combinatie van Victoriaanse architectuur afgewisseld met moderne architectuur. Daarnaast hangt er een ontspannen sfeer als je je door de stad verplaatst.

Favoriete architect of gebouw

Persoonlijk vind ik jaren ‘30 woningen mooi. De details waarmee deze woningen zijn gebouwd vind je tegenwoordig nergens meer terug. Het zijn  karakteristieke en sfeervolle woningen met gedetailleerde metselafwerkingen en bijzondere vormgeving van kozijnen.